Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/09/2021 11:12 - Jumping

Thierry Goffinet begint de slotdag met winst

In Bonheiden is de slotdag van het internationale concours vanmorgen gestart met een Belgische overwinning. In de 1.35m rubriek was het namelijk Thierry Goffinet die de winnaar werd met de 12-jarige vosmerrie Balrika (Baloubet du Rouet). Goffinet nam met zijn finishtijd van 25.00 seconden al vrij vroeg in de proef de leiding en gaf deze uiteindelijk ook niet meer af.

 

De 2de plaats was voor de Duitse amazone Jörne Sprehe. Die had de eveneens 12-jarige ruin Solero 79 (Stakkato Gold) gezadeld en wist een tijd van 25.59 seconden op het scorebord te brengen. De Fransman Clement Fortin vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij snelde naar de meet in 25.64 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige merrie Sina (Spiderman), die tot voor enkele weken geleden nog gereden werd door onze landgenoot Jeroen Appelen.

 

Verderop in het klassement was er voor ons land nog een 4de plaats voor Rik Nauta met Casassini (Casall), een 5de plaats voor Jeroen De Winter met Iron Lady Van T Meulenhof (Parco), een 7de plaats voor Bart Anthonissen met Nauwsika van de Pereboom (Thunder van de Zuuthoeve), een 12de plaats voor Giovanni Quaghebeur met Elviro Nsh Z (Elvis Ter Putte), een 15de plaats voor Pascale Lombard met Nespresso Z (No Limit Z), een 16de plaats voor Gilles Thomas met Comdero I Van Beek Z (Comme Il Faut) en een 20ste plaats voor Brecht Bille met Mayo van de Herkkant (Emerald Van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   CLEMENT FORTIN   |   JEROEN DE WINTER   |   JöRNE SPREHE   |   RIK NAUTA   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions