Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/09/2021 17:54 - Jumping

Abdel Saïd wint de CSI5* GP van St. Tropez!

De eerste GP-overwinning voor Abdel Saïd onder de Belgische vlag is een feit! Op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez was het Saïd die vanmiddag namelijk de winnaar werd van de afsluitende CSI5* GP. Saïd verscheen aan de start met zijn 10-jarige vosruin Bandit Savoie (Qlassic Bois Margot) en was een van de 7 combinaties die een ticket voor de barrage wisten te behalen. Saïd hield daarin het hoofd koel en met een foutloze rit in 45.12 seconden wist hij deze Grote Prijs op zijn palmares te schrijven.

 

De 2de plaats was voor de Ier Mark Mcauley. Die zat in het zadel van de 12-jarige ruin Jasco Vd Bisschop (Dulf van den Bisschop) en wist in de barrage een tijd van 45.48 seconden op het scorebord te brengen. De Colombiaan Rene Lopez Lizarazo was de 3de die het podium mocht bestijgen. Hij stuurde de 11-jarige Kheros Van ’T Hoogeinde (Echo Van ’t Spieveld) foutloos naar de eindmeet in 46.21 seconden.

 

Naast Abdel Saïd was ook François Mathy Jr. in deze Grote Prijs een van de prijswinnaars. Hij slaagde er met de 13-jarige ruin Uno de La Roque (Numero Uno) wel in om alle balken in de lepels te houden, maar was net iets te traag waardoor hij tegen 1 strafpuntje voor tijd aanliep. Deze prestatie leverde hem nog een 8ste plaats op.

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   MARK MCAULEY   |   RENé LOPEZ

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions