Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/09/2021 18:16 - Jumping

Andres Vereecke wint opnieuw in Maubeuge!

Terwijl er vandaag veel aandacht ging naar de vijfsterrenconcoursen van Aken en St. Tropez werd er in Frankrijk ook nog lustig gesprongen op het driesterrenconcours van Maubeuge. Daar wist Andres Vereecke in de 1.35m rubriek voor een nieuwe overwinning te zorgen met zijn 13-jarige schimmelmerrie In The Mood (Winningmood van de Arenberg). Vereecke, die ook donderdag tijdens de openingsdag al wist te winnen in Maubeuge, klokte in deze Speed & Handiness-rubriek af in 75.49 seconden en daarmee liet hij opnieuw de Brabançonne weerklinken!

 

De 2de plaats was voor de Fransman Alexis Borrin met de 13-jarige merrie Utopia Montgothier (Diamant de Semilly). Borrin wist het in 72.65 seconden eigenlijk nog beduidend sneller te dan Vereecke, maar doordat er onder weg ook een balkje uit de lepels rolde kwamen er 4 strafseconden bij en moest hij uiteindelijk vrede nemen met de 2de plaats. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch en daarvoor zorgde amazone Charlotte Philippe met haar 9-jarige merrie Godiva S (Andiamo Z). Zij wist het wel foutloos te houden en dit in een tijd van 77.53 seconden.

 

TAGS   |   ALEXIS BORRIN   |   ANDRES VEREECKE   |   CHARLOTTE PHILIPPE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions