Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/09/2021 22:28 - Jumping

Virginie Thonon 3de bij de 6-jarige paarden!

Op het Wereldkampioenschap voor jonge paarden in Lanaken werkten de 6-jarige paarden hun eerste kwalificatieronde vandaag af op de Ramiro Z-Arena. Een kleine 260 paarden verschenen er in de wedstrijdring, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.35m stonden. De beste Belgische prestatie kwam van Virginie Thonon met haar BWP-merrie Parequita V.h., een dochter  van Jamal vd Heffinck en Cumano met wie ze twee weken geleden nog driemaal de prijzen wist te halen op Jumping Bonheiden. Thonon klokte in de 2de fase in 27.33 seconden en daarmee wist ze beslag te leggen op de 3de plaats in het klassement.

 

Het was de Ierse ruiter Max O’Reilly Hyland die hier met de overwinning ging lopen. Hij zat in het zadel van de Iers-gefokte hengst BP Limitless (Elvis Ter Putte x Laughton’s Flight) en met een foutloze rit in 27.04 seconden mocht hij de hoofdprijs van deze rubriek in ontvangst nemen. Na O’Reilly Hyland wist ook de Fransman Jonathan Chabrol de prestatie van Thonon nog te overtreffen. Hij stuurde de SF-hengst Fancy de Kergane (Berdenn de Kergane x Cor de Hus) naar de meet in 27.32 seconden.

 

Verder zagen we in de top van het klassement nog een 6de plaats voor Thimo Stegen met Panter JVH (Le Blue Diamond Van ’t Ruytershof x Toulon), een 7de plaats voor Pieter Clemens met Kannem J.A. Z (Kannan x Lux Z), een 8ste plaats voor Odile Gierech met Tirelire T&L Z (Toulon x Darco) en een 9de plaats voor Frederik Wuytack met Popeye JW van ’t Meulenhof (Jensen van ’t Meulenhof).

 

Klik hier voor de uitslag.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions