Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2021 18:43 - Jumping

Koen Vereecke wint Zangersheide Sires

Wat een ontknoping, wat een suspense! Dit is du jamais vu! Nooit eerder was de ontknoping van de FEI Zangersheide Sires of the World zo adembenemend spannend en dat mag je letterlijk nemen. De top drie finisht namelijk letterlijk op een zucht van elkaar. De chrono klokte voor winnaar Koen Vereecke (Kasanova de la Pomme, Bamako de Muze) af in 34,14sec. Hij nam daarmee de leiding. Christian Ahlmann (Dominator 2000 Z, Diamant de Semilly) waagde vervolgens zijn kans en finishte in 34,15sec. Laatste starter Gilles Thomas (Feromas van Beek Z, Fantomas de Muze) galoppeerde door de finish in 34,16sec. De top 3 van het podium werd bepaald door een honderdste van een seconde. De Fransman Christophe Grangier (Catch Boom Bang, Cornet’s Prinz) volgde één seconde later op de vierde plaats, net voor Gilles Thomas met Uncas S (Udarco) die we ook op de Olympische Spelen in Tokio zagen.

Met 14 mochten ze naar de barrage. Gudrun Patteet en Sea Coast Valdemadre Clooney (Centeuer Z) beten de spits af en bleven foutloos in een strakke tijd. De vijf volgende concurrenten beten er hun tanden op stuk. Hannes Ahlmann (Nerrado, Nekton) verbeterde haar tijd. Hij zou vierde worden, Patteet vijfde. Gerben Morsink en zijn vijfsterren paard Navarone Z (Nabab de Reve) ondernamen nog een poging, maar kregen een fout en werden achtste.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions