Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/09/2021 19:13 - Jumping

Vic De Plecker spring zich in de kijker!

In het Peelbergen Equestrian Centre blijft de Belgische delegaties de goede prestaties opstapelen! Vanmiddag heeft namelijk ook Vic De Plecker zich in de kijker weten te rijden! In de 1.15m rubriek voor de ponyruiters wist hij zich maar liefst tweemaal in de top 6 van het klassement te rijden. De beste prestatie wist hij te behalen met de 7-jarige merrie Swarovski (Anydale Ron). De Plecker snelde naar de finishlijn in 60.85 seconden en daarmee strandde hij helaas net naast een plaatsje op het podium. Met de eveneens 7-jarige Olily-V (Dynamite van het Hazelarenhoek) wist hij dan weer beslag te leggen op de 6de plaats. Ook ditmaal bleef hij foutloos en dit in een tijd van 64.53 seconden.

 

De overwinning was voor de Ier Coen Williams met de 11-jarige Saxton Freedam (Luidam). Hij stopte de klok op 55.06 seconden en daarmee mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen! Hij kreeg op het podium het gezelschap van 2 Britse combinaties met op de 2de plaats amazone Tabitha Kyle en haar 9-jarige Nightgirl vh Sonnishof Z (Numero Uno) en op de 3de plaats Henry Squibb met de 18-jarige Casino Royale.

 

TAGS   |   COEN WILLIAMS   |   HENRY SQUIBB   |   TABITHA KYLE   |   VIC DE PLECKER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions