Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/09/2021 13:32 - Algemeen

Nieuwe klanten slaan hun slag

De September Deals kenden gisterenavond hun afloop. Opmerkelijk was dat toch weer een aantal nieuwe kopers zich meldden en hun slag wisten thuis te halen. Zo gaan twee Chacco Blue-embryo's richting Slowakije; een te verwachten merrieveulen uit de Roosakker-moederlijn voor €22.000 en de ingeplante embryo uit de volle zus van Dulhan de la Roque (1.60m) werd afgeslagen op €20.000.
Een groot aantal bieders gingen finaal nog eens tot €20.000 voor de embryo van Dominator Z uit Azuela de Muze die tevens de moeder is van de 1.60-springende Vedet de Muze en Felini de la Pomme. Dit laatste bod kwam uit Noorwegen.
De overige embryo's gingen van de hand voor gemiddeld 14.600 Euro.

De fokmerrie W Delta Mossel Jantje (Pilgrim x Heartbreaker) is na haar 1.60-springcarrière ook reeds succesvol gebruikt voor ICSI en dat vond de koper uit Ierland meer dan overtuigend genoeg om er €22.000 voor te bieden.

Bij de diepvries rietjes was het originele rietje van Chacco Blue opnieuw de uitschieter met 28.000 Euro. Conthargos bracht het er met 4800 Euro ook zeer sterk vanaf en dit rietje gaat naar Zwitserland. De topdrie wordt vervolledigd door Mylord Carthago waar van de veertig biedingen de Nederlandse koper het voor 4325 Euro wist veilig te stellen.
Verder mochten klanten uit Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Hongarije, Duitsland, Groot-Brittanië,... opgetekend worden.

Noteer alvast in uw agenda dat de November Deals op 22 november van start gaan op www.horsedeals.auction met een collectie rietjes en jonge paarden!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions