Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/09/2021 20:10 - Jumping

Meynaerts beste Belg in openingsrubriek!

Terwijl er deze week op Jumping Bonheiden nog volop outdoor gesprongen wordt zijn ze in het Limburgse Sentower Park inmiddels al overgeschakeld naar de indooraccommodatie. Na de ochtendrubrieken voor de jonge paarden startte ook hier vanmiddag dat CSI2* competitie. De openingsrubriek was een 1.40m hoge speedclass en daarin was het organisator Laurens Meynaerts die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Meynaers zat in het zadel van zijn 9-jarige merrie Concordia Z (Chiquitano Z) en met een foutloze ronde in 66.52 seconden wist hij beslag te leggen op de 8ste plaats.

 

De overwinning ging naar de Ierse amazone Jenny Rankin en dit met de 10-jarige merrie Carmela Z (Candillo). Rankin snelde naar de meet in 55.70 seconden en met die prestatie had ze 2.5 seconden voorsprong op de concurrentie. De Zweedse Amanda Landeblad was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Rankin. Zij werd met de 12-jarige Eumosa (Vittorio) 2de nadat ze een tijd van 58.23 seconden op het scorebord wist te brengen. De Argentijn Ezequiel Andres Ferro Menendez tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 9-jarige merrie Celli (Cellestial) naar de eindmeet in 60.65 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions