Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/01/2021 12:48 - Algemeen

Jumping Mechelen viert feest!

De organisatoren van Jumping Mechelen zijn helemaal klaar om tussen kerst en nieuw – eindelijk – de 40ste editie van Vlaanderens Kerstjumping te vieren. Ze willen alle paardenfans een prachtig eindejaar bezorgen, en dat in zo’n normaal mogelijke omstandigheden. Daarom staan de populairste events van de voorbije jaren weer op het programma. Maar Jumping Mechelen zou Jumping Mechelen niet zijn als ze deze speciale editie niet met een knal zouden aftrappen … 

 

Feest op 26 december

Wie dacht dat Jumping Mechelen haar 40ste editie zonder legendarisch feestje voorbij zouden laten gaan, heeft het goed mis. Want op de openingsdag schotelt het event, niet één maar twee onvergetelijke party’s voor: één voor de kleinste paardenfans en één voor de grootste feestbeesten.  

 

JM Kids Day

 Van 9u. tot 18u. staat Vlaanderens Kerstjumping volledig in het teken van de JM Kids Day met spannende wedstrijden, leerrijke demo’s, plezierige animatie en, als kers op de taart, een 2-uur-durende show vol zang, dans en paardenspektakel. En die heeft dit jaar een affiche om duimen en vingers af te likken. De hoofdact is de KetnetBand die in volledige bezetting naar de Nekkerhal afzakt. Je krijgt niet elke dag de kans om Gloria, Michiel, Sien, Maureen, Gio én Elindo samen aan het werk te zien. Wees er dus snel bij om je zitje te bemachtigen!

Klik hier voor meer informatie over de JM Kids Day

 

JM Feest

 Na de JM Kids Day en het Belgisch Indoor Kampioenschap Jumping is de tijd gekomen voor alle party animals om de gemiste feestjes van het voorbije jaar in te halen en 40 jaar Jumping Mechelen te vieren. De openingsdag van de Kerstjumping wordt immers afgesloten met een spetterend indoor festival. Alle remmen los, want vanaf 21u. wordt de piste herschapen tot een gi-gan-ti-sche dansvloer met bierstandjes. Niemand minder dan Sam Gooris, Gunther Neefs, Belle Perez, Bart Kaëll, Gene Thomas én Willy Sommers zullen het publiek laten zingen en swingen op hun grootste ambiance-hits. Daarnaast staat er vanaf 18u30 ook show en sport op het programma en neemt DJ Wim Verboven ons na het indoor festival op sleeptouw tot in de vroege uurtjes. 

Klik hier voor meer informatie over het indoor muziekfestival JM Feest 

 

Absolute topsport én fanatieke amateurs onder 1 dak

Met de FEI World Cups jumping (27-30/12), dressuur (28 & 29/12) en vierspan (29 & 30/12) en de FEI Jumping Ponies’ Trophy (27, 28 & 30/12) is Jumping Mechelen ongetwijfeld één van de grootste hippische topsportevents ter wereld. Maar wat ons nog unieker maakt, is dat we de absolute topsport samenbrengen met onze lokale, gepassioneerde amateurs. In diverse events krijgen zij dagelijks de kans om naast hun idolen te schitteren. Daarnaast bieden we ook een interessant programma voor onze fokkers, met de hengstenproeven op 27/12 en de finale vrijspringen voor 2-jarige paarden die, net als Auction Mechelen, vanaf dit jaar op dag 4 (29/12) doorgaat. Uiteraard staan o.a. ook de 5*-wedstrijden BMW Masters, de Grote Prijs Sport Vlaanderen en de Grote Prijs KBC Bank & Verzekeringen weer op de affiche. 

Klik hier voor het volledige programma. 

 

Tickets verkrijgbaar vanaf 18 oktober 

De ticketverkoop voor Jumping Mechelen 2021 start op 18 oktober (online via Teleticketservice). Tot en met 25 december kan je kaarten bemachtigen aan voorverkooptarief

Klik hier voor meer info. 

 

Van 18 oktober tot 30 november (zo lang de voorraad strekt) bieden Cera, Landelijke Gilden, PaardenSport Vlaanderen, LRV, KBC en PlusPas ook nog eens speciale acties aan voor de JM Kids Day en JM Feest. Voordeeltickets kan je rechtstreeks bij hen bekomen. Neem dus zeker een kijkje op de websites van de deelnemende partners. 

 

www.jumping-mechelen.com 

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions