Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/01/2021 13:47 - Algemeen

SLF Horse Auctions: Paarden om te laten zien

SLF Horse Auctions: Paarden om aan de hele wereld te laten zien

 

“Een schilderij om te stelen”, “Met dit paard bent u in de wolken”, “Op kop en hij loopt uit” en “Business class!”. Een greep van de omschrijvingen van de veilingpaarden van de SLF Horse Auctions. Origineel en raak.

 

Ze zijn online te koop. Op 11 oktober de veulens en embryo’s, op 12 oktober jonge springpaarden en op 13 oktober de toptalenten onder het zadel. Wie wil meebieden kan vanaf vrijdag 8 oktober op de veilingknop drukken op www.slf.auction.

 

SLF staat voor Harrie Smolders, Walter Lelie en Niels Fabrie, die in minder dan een jaar tijd voor de derde online veiling tekenen. “We deden onderling al wat zaken en kregen in de Covid-19 lockdown het idee om onze handel in een modern jasje te gieten. We wilden de paarden meer aan de wereld laten zien”, vertelt de Belg Walter Lelie.

 

Divers aanbod

De drie collecties kwamen vrij snel tot stand. “Over een springpaard denken wij alle drie hetzelfde. Harrie zit meer in de topsport, ik meer in de fokkerij en jonge paarden en Niels doet vooral jonge paarden en werkt vanuit Nederland. Daardoor is het aanbod enorm divers. Dat is ook onze bedoeling, dat iedereen een paard kan vinden in onze veiling. De fokker, de professional, amateur en hengsteneigenaar.”

 

“Het gaat ons er niet om om zo duur mogelijk paarden te verkopen, maar om goede, eerlijke en gezonde paarden te verhandelen die veel mensen aanspreken”, gaat Walter Lelie verder. “SLF Horse Auction moet een platform zijn waar koper en verkoper samenkomen en waarop paarden aangeboden worden waar we zelf achterstaan en een paar keer gezien of gereden hebben. Zo kunnen we de klant ook goed informeren.”

 

Alles vanuit passie

Er staan inmiddels 20 gereden paarden, 19 jonge paarden en 21 veulens en embryo’s online. “Daar ging toch veel tijd inzitten. Je moet het wel echt leuk vinden om dit te doen. Maar we zijn alle drie doorzetter en doen dit vanuit onze passie. Als je alle uren gaat rekenen moet je geen veiling organiseren. Weet je wat de voldoening is? Dat je goede paarden weet te selecteren en best wel exclusieve veulens in de veiling hebt, dat we dit soort dingen samendoen. De hele weg er naartoe, naar het moment dat er geboden wordt. Dat is mooi.”

 

Er zijn ook al SLF-referenties te noemen, zoals de Nations Cup Young Riders zege met Eyes of the Tiger (Carambole) met Evelyne Putter in het team en de derde plaats op het Belgisch kampioenschap van de zevenjarige O Music (Diamant de Semilly), succesvol onder Alexa Markin.

 

Wie vragen heeft over de nieuwe veilingcollectie of paarden onder het zadel wil uitproberen, mag te allen tijde contact opnemen. 

 

Harrie Smolders: +31 610 185 963

Walter Lelie: +32 496 808 230

Niels Fabrie: +31 622 206 340

 

Email: info@slf.auction

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions