Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/01/2021 21:11 - Jumping

Yves Vanderhasselt triomfeert in Bonheiden!

Nadat we gisteren tijdens de openingsdag van Jumping Bonheiden nog tevreden moesten zijn met een Belgische 2de plaats viel er vandaag dan toch een Belgische overwinning te noteren tijdens de hoofdrubriek van de dag! In de 1.40m rubriek was het vanmiddag Yves Vanderhasselt die triomfeerde met de 10-jarige merrie Lelielounka Stw (Emerald Van ’t Ruytershof). Vanderhasselt en Lelielounka Stw wisten zich samen met nog 22 anderen te plaatsen voor de barrage en daarin wisten ze de concurrentie achter zich te houden met een foutloze rit in 34.71 seconden.

 

De 2de plaats ging naar de Braziliaan Matheus Corrêa, die met zijn stal gevestigd is in het Nederlandse Weert. Corrêa zadelde de 12-jarige ruin Vice Versa d’Ossau (For Pleasure) en wist in de barrage de meet te bereiken in 35.61 seconden. De Italiaan Giampiero Garofalo vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Garofalo, die rijdt voor de stal van Karel Cox, was vergezeld van de 8-jarige Narcotique V/H Dingenshof (Harley VDL) en toverde een tijd van 35.74 seconden op het scorebord.

 

Voor ons land was er verder nog een 6de plaats voor Patrick Jonkmans met Kamiel van het Langwater (Wiensender), een 8ste plaats voor Gilles Dunon met Donna Casall de Poteau (Casall), een 11de plaats voor Jeroen Appelen met Guardian (Nabab de Rêve), een 14de plaats voor Koen Vereecke met Navajo Van ’T Vianahof (Vagabon de la Pomme) en een 15de plaats voor Fabrice Galdini met Dubai Une Prince (Shaman du Yam’s).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions