Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/01/2021 21:25 - Jumping

Thonon springt zich opnieuw in de picture!

Onze landgenote Virginie Thonon blijft de mooie prestaties opstapelen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Nadat ze gisteren al voor een mooie overwinning wist te zorgen tijdens de GP-kwalificatie wist ze zich vanmorgen opnieuw in de picture te springen. In de Silver 1.40m rubriek werd ze namelijk 2de met de 9-jarige ruin Hermes de St Anne Z (Hoegie Van T Bergske). Thonon wist het in deze speedclass netjes foutloos te houden en dit in een tijd van 68.91 seconden.

 

De overwinning moest ze echter laten aan de Spaanse Leticia Riva Gil en dit met de 13-jarige Uthope de La Roque (Kannan). Zij wist de klok te stoppen op 67.30 seconden en daarmee was ze toch beduidend sneller dan Thonon. De Zweedse amazone Erika Lickhammer-Van Helmond vervolledigde het podium op de 3de plaats. Lickhammer-Van Helmond, die met haar stal gevestigd is in Nederland, zadelde de 10-jarige merrie Monica LH (Verdi TN) en kruiste de meet in 69.29 seconden.

 

TAGS   |   ERIKA LICKHAMMER   |   LETICIA RIVA GIL   |   VIRGINIE THONON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions