Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/02/2021 21:40 - Jumping

Nico Baerts schittert nu ook in de CSI2* GP!

In het Sentower Park van Opglabbeek waren ze vandaag reeds toe aan de slotdag en dat wil zeggen dat we ons vanmiddag mochten opmaken voor de CSI2* GP. Nico Baerts wist daarin opnieuw voor een sterkte prestatie te zorgen met de 9-jarige ruin Mowgli du Sasiana, de zoon van Emerald van ’t Ruytershof met wie hij op donderdag tijdens de openingsdag ook al 5de was in de 1.45m hoofdrubriek. In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen zorgde Baerts opnieuw voor een foutloze ronde en zijn finishtijd van 35.51 seconden leverde hem een mooie 4de plaats op.

 

De overwinning was weggelegd voor de Deense ruiter Zascha Nygaard Andreasen. Die zat in het zadel van de 10-jarige merrie Carasina HD (Carrico) en met een foutloze barrage in 33.43 seconden had hij ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De andere podiumplaatsen in deze CSI2* GP gingen naar onze noorderburen met op de 2de plaats Ruben Romp en de 13-jarige Chades Of Blue (Chacco Blue). Romp deed in 34.60 seconden een meer dan verdienstelijke poging, maar moest dus toch duidelijk zijn meerdere erkennen in de Deen. Manon Hees bevestigde haar goed vorm van de voorbije weken vandaag met een 3de plaats. Hees, die twee weken geleden nog 2de werd in de CSI2* GP van Kronenberg, snelde met de 9-jarige Echo vh Gerendal Z (Echo Van T Spieveld) naar de meet in 35.48 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 10de plaats voor Antoine Deprez met Balian du Val Henry (Jagair Mail) en een 11de plaats voor Lars Demeersman met Lambick van de Vlindervallei (Elvis Ter Putte).

 

TAGS   |   MANON HEES   |   NICO BAERTS   |   RUBEN ROMP   |   ZASCHA NYGAARD ANDREASEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions