Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/03/2021 14:50 - Jumping

Jérôme Guery zorgt voor winst in Barcelona!

Op het CSIO van Barcelona wordt op dit moment alles in gereedheid gebracht voor de grote finale van de Nations Cup die zo dadelijk van start gaat. Vanmorgen werd er echter ook al gesprongen in de Real Club de Polo van Barcelona en dat leverde ook opnieuw Belgisch succes op! Het was namelijk Jérôme Guery die er in de 1.45m rubriek de winnaar werd met zijn 11-jarige voshengst Eras Ste Hermelle (Vargas de Ste Hermelle). Guery wist zowel in de eerste ronde als in de 10-koppige Winning Round voor een foutloze omloop te zorgen en met een finishtijd van 51.63 seconden wist hij de concurrentie al bij al gemakkelijk achter zich te houden.

 

De Amerikaanse amazone Lillie Keenan was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Guery. Keenan zadelde haar 10-jarige hengst Agana van het Gerendal Z (Aganix du Seigneur Z) en wist met haar finishtijd van 53.14 seconden dus net als donderdag voor eens 2de plaats te zorgen. De 3de plaats ging naar de Zwitser Steve Guerdat, de gewezen nummer 1 van de wereld. Hij rekende op de 8-jarige Dynamix de Belheme (Snaike de Blondel) die hij naar de meet wist te loodsen in 53.42 seconden.

 

Verder was ook Gregory Wathelet een van de prijswinnaars. Hij werd 11de met de 13-jarige Indago (Concorde).

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   LILLIE KEENAN   |   STEVE GUERDAT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions