Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/03/2021 16:55 - Jumping

Podiumplaats voor Gudrun Patteet!

Na de 1.35m hoge ochtendrubriek stond er vanmorgen op Jumping Bonheiden voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie ook nog een 1.45m hoge Longines Rankingproef op het programma. Maar liefst 25 combinaties wisten daarin de basisomloop van pistebouwer Bernard Mathy en zijn team foutloos af te leggen en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen. Een van hen was Gudrun Patteet met haar 11-jarige merrie Sea Coast Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly), die ze enkele maanden geleden ter beschikking kreeg van eigenaar Luc Deknudt. Patteet hield in de barrage alle balken opnieuw netjes in de lepels en haar finishtijd van 25.25 seconden leverde haar de 3de podiumplaats op.

 

De overwinning ging opnieuw naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde ditmaal Jack Ansems met de 11-jarige merrie Fliere Fluiter (VDL Zirocco Blue). Ansmens wist de klok te stoppen in 23.91 seconden en daarmee had hij ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie. De Ier Richard Howley wist na Ansems de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Howley, die tijdens het vorige internationale concours in Bonheiden nog de CSI2* GP wist te winnen, stuurde de 8-jarige vos Victor naar de meet in 25.03 seconden.

 

Verder zagen we nog een 4de plaats voor Dirk Demeersman met G’Majo van de Caloo Meerschen (Ugano Sitte), een 5de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Angelika Hero Z (Aganix du Seigneur Z), een 8ste plaats voor Koen Vereecke met Call Me De Muze Z (Clarissimo Z) en een 9de plaats voor Rik Hemeryck met Navarro van het Eelshof (Jappelloup V/H Dauwhof).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions