Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2021 08:33 - Jumping

Ook Leonie Peeters scoort een 2de plaats!

De Belgische amazones hadden gisteren iets met de 2de plaats tijdens de openingsdag van de internationale concoursen in eigen land. Op Jumping Bonheiden hadden we de 2de plaats van Ann Carton-Grootjans in de Longines Rankingproef en ook in het Sentower Park van Opglabbeek zagen we gisteren een Belgische amazone een 2de plaats binnenhalen. In de 1.40m openingsrubriek van de CSI2* competitie wist Leonie Peeters daarvoor te zorgen met de 12-jarige merrie Quaresmas de Marchesana (Conte Della Caccia). Peeters wist het in deze speedclass netjes foutloos te houden en dit in een tijd van 61.89 seconden.

 

De overwinning ging hier naar de Ier Darragh Kenny, die vorige week nog deel uitmaakte van het Ierse team dat in Barcelona 2de werd tijdens de finale van de Nations Cup. Kenny had de 14-jarige Cicomein VDL (Chacco Blue) gezadeld en wist met zijn tijd van 58.05 seconden als enige onder de grens van de 60 seconden te blijven. Ook de 3de plaats ging hier naar Ierland dankzij Denis Lynch en de 10-jarige hengst Chateau Petrus (Cornet Obolensky). Ook hij hield alle balken in de lepels, maar deed er in 64.76 seconden over om zijn omloop tot een goed einde te brengen.

 

Verder zagen we nog een 7de plaats voor Abdel Saïd met Cream Couleur Z (Cream On Top), een 9de en een 14de plaats voor Vicky van de Poel, dit met de paarden Frenchy Vds  (Cornet Obolensky) en Evita B (Mr. Blue) en tenslotte een 21ste plaats voor Emilia Housen met Neonne HH (Emerald van ’t Ruytershof).

 

TAGS   |   DARRAGH KENNY   |   DENIS LYNCH   |   LEONIE PEETERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions