Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/08/2021 16:50 - Jumping

Jérôme Guery wint hoofdrubriek in Oliva!

Jérôme Guery is in bloedvorm op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva! Nadat hij er gisteren al 2de werd in de 1.45m hoge GP Qualifier wist hij er vandaag de 1.45m hoge Longines Rankingproef te winnen! Daarvoor kon hij net als gisteren rekenen op de 9-jarige merrie Margriet de Mariposa, de dochter van Nabab de Rêve die gefokt werd door Koen De Brabander. In een barrage waarvoor zich maar liefst 28 combinaties wisten te plaatsen snelde Guery naar een finishtijd van 33.87 seconden en daarmee liet hij dus opnieuw de Brabançonne weerklinken.

 

Naast de overwinning kleurde ook de 2de plaats in deze tweede GP-kwalificatie Belgisch en daarvoor zorgde Dominique Hendrickx. De gewezen Belgische Kampioen had de 11-jarige ruin Koriano Van Klapscheut (Lord Z) gezadeld en klokte in de barrage af in een tijd van 34.29 seconden. Beide heren kregen op het podium het gezelschap van de Nederlander Willem Greve. Die was vergezeld van de 9-jarige Highway M TN (Eldorado van de Zeshoek) die hij naar de meet wist te loodsen in 34.29 seconden.

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   JEROME GUERY   |   WILLEM GREVE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions