Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2021 09:26 - Jumping

Thibaut Bollen scoort in Vilamoura!

Naast de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva wordt er sinds deze week ook opnieuw internationaal gesprongen in het Portugese Vilamoura Equestrian Centre. Voor ons land kom daar onder andere Thibaut Bollen aan de start en die liet zich daar de voorbije dagen al enkele keren opmerken. Nadat hij vrijdag al een keer 5de en 12de werd in de 1.35m rubriek was hij gisteren een van de prijswinnaars in de 1.40m hoofdrubriek. Hij rekende daarvoor op de 12-jarige schimmelruin Jb Ten Dries (Cicero Z Van Paemel). Bollen hield in deze rubriek tegen de klok alle balken netjes in de lepels en zijn finishtijd van 70.78 seconden was goed voor een 7de plaats in het klassement.

 

Het was de snelle Britse amazone Laura Renwick die hier de overwinning wist op te eisen. Ze zat in het zadel van de 8-jarige Claretina (Clarimo), die ze naar de meet wist te loodsen in 66.69 seconden. De andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Duarte Seabra en de 9-jarige Moulin Rouge Van Paemel (Numero Uno). Seabra kruiste de meet in 67.51 seconden en daarmee was hij net een fractie sneller dan zijn landgenoot Martim Portela de Morais. Die vervolledigde met de 7-jarige Evasion du Sornin (Qlassic Bois Margot) het podium na een chronotijd van 67.53 seconden.

 

Naast Thibaut Bollen was ook Celine Schoonbroodt-De Azevedo een van de prijswinnaars. Zij werd na ook een foutloze rit 10de met Moonlight (Emerald van 't Ruytershof). 

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions