Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
10/10/2021 16:42 - Jumping

Yves Vanderhasselt wint rankingproef!

Na de 1.35m hoge ochtendrubriek stond er vanmorgen op Jumping Bonheiden nog een laatste 1.45m hoge Longines Rankingproef op het programma. Die werd volledig gedomineerd door onze landgenoten met op kop Yves Vanderhasselt en de 10-jarige vosmerrie Lelielouinka Stw (Emerald van ’t Ruytershof). In een barrage waarvoor zich maar liefst 30 combinaties wisten te plaatsen finishte Vanderhasselt in 31.06 seconden en daarmee schreef hij na zijn overwinning van vorige week dus opnieuw een rubriek op zijn palmares!

 

 De 2de plaats ging naar Jeroen De Winter met de 13-jarige merrie Iron Lady Van T Meulenhof (Parco). Ook hij hield het in de barrage opnieuw netjes foutloos, maar was in 31.41 seconden net iets trager dan Vanderhasselt. Dieter Vermeiren vervolledigde het integrale Belgische podium op de 3de plaats. Hij zat in het zadel van zijn 13-jarige topper Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof) met wie hij een tijd van 31.65 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Verder zagen we ook nog een 4de plaats voor Andres Vereecke met d’Artagan RR (Diamant de Semilly), een 6de plaats voor Bart Jay Junior Vandecasteele met Kadee van het Heikanthof (Esperanto van Paemel), een 7de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker), een 9de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Kadans van de Mispelaere (Wandor van de Mispelaere), een 13de plaats voor Joy Demuynck met Urbin Manciais (Kashmir Van Schuttershof), een 14de plaats voor David Malfait met Boss de Bonnieres (Quaprice Bois Margot Quincy) en een 15de plaats voor Marine Scauflaire met Hortus d’Hoogpoort (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions