Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/10/2021 22:10 - Jumping

Ludo Philippaerts strandt net naast podium

Terwijl zoon Nicola deze week opnieuw onze nationale driekleur verdedigt op de laatste manche van de Longines Global Champions Tour in Samorin is vader Ludo Philippaerts afgereisd naar Spanje voor de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera. Philippaerts startte vanmorgen meteen uitstekend, want in de 1.40m hoge Big Class was hij vanmorgen direct een van de prijswinnaars met de 10-jarige schimmel Laurier (VDL Zirocco Blue). Philippaers klokte in deze rubriek rechtstreeks op tijd af in 60.48 seconden en daarmee strandde hij net naast een plaatsje op het podium.

 

We kregen hier een integraal Amerikaans podium met op kop amazone Olivia Chowdry. Die rekende op de 10-jarige Balkana Du Tillard (Kannan) en met een chronotijd van 56.79 seconden wist zij alles en iedereen achter zich te houden. Haar landgenote Heather Caristo-Williams volgde op de 2de plaats met de ook al 10-jarige Marciano MVF (Stakkato). Zij deed een uitstekende poging, maar met haar tijd van 58.18 seconden moest ze toch duidelijk haar meerdere erkennen in Chowdry. Laura Kraut tenslotte vervolledigde het Amerikaanse en tevens vrouwelijke podium op de 3de plaats. Zij had er met de 11-jarige Galliano VM (Cardento VDL) 59.81 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions