Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/10/2021 22:23 - Jumping

Rombouts beste Belgische in hoofdrubriek!

Na de 1.40m hoge openingsrubriek stond er vanmiddag in het Sentower Park van Opglabbeek ook nog een 1.45m hoofdrubriek op het programma. Daarin was het Kirsten Rombouts die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen met de 10-jarige hengst Corico Z (Coriano). Rombouts wist de klok te stoppen op 70.58 seconden en daarmee wist ze beslag te leggen op de 6de plaats.

 

Bovenaan het klassement zagen we de Ierse topruiter Bertram Allen. Die had in dit hoofdnummer de 8-jarige Classified (Je T’Aime Flamenco) gezadeld en met zijn tijd van 59.14 seconden wist hij de concurrentie te verschalken. 

 

De andere podiumplaatsen gingen naar Duisland met op de 2de plaats Michel Jung en de 9-jarige Edo Sandra (Eldorado van de Zeshoek). Jung, die vooral zijn sporen verdiend heeft in de eventingsport, kruiste de meet in 59.18 seconden en daarmee kwam hij dus nipt tekort om Allen van de troon te stoten. Torben Köhlbrandt vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 10-jarige D-Coroquada (Contender) een tijd van 63.07 seconden op het scorebord.

 

Voor Loic Cannaert was er nog een 7de plaats met Michelangelo (Horion de Libersart), voor Hannes Symons een 9de plaats met Nobel van het Hertenrooi (Gitano van Berkenbroeck) en voor Evelyne Putters een 10de plaats met Eye of the Tiger (Carambole).

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   KIRSTEN ROMBOUTS   |   MICHAEL JUNG   |   TORBEN KöHLBRANDT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions