Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/10/2021 22:36 - Jumping

Uitstekende start voor Wathelet in Samorin!

In de mooie accommodatie van x-bionic sphere in Samorin werd vanmiddag het startschot gegeven van de 14de en laatste manche van de Longines Global Champions Tour. Onze landgenoot Gregory Wathelet ging daar meteen goed van start, want in de 1.45m openingsrubriek wist hij zich naar een podiumplaats te springen met de 11-jarige ruin Picobello Full House Ter Linden Z (Forever d’Arco Ter Linden). Wathelet, die vorige week nog over en weer reisde tussen Samorin en St. Tropez, klokte in de 2de fase af in 24.50 seconden en dit leverde hem een mooie 2de plaats op.

 

Daarmee moest hij enkel de Britse amazone Emily Moffitt voor zich dulden. Moffitt had de 14-jarige Bacara d’Archonfosse (Asca Z) gezadeld en met een finishtijd van 24.25 seconden was ze dus net wat sneller dan onze landgenoot. De Nederlander Jur Vrieling bevestigde zijn goede vorm van vorige week ditmaal met een 3de plaats. Hij finishte met de 11-jarige KM Chalcedon (Calido I) in 24.52 seconden en daarmee vervolledigde hij dus het podium.

 

TAGS   |   EMILY MOFFITT   |   GREGORY WATHELET   |   JUR VRIELING

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions