Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/10/2021 19:18 - Jumping

Ines van den Bosch springt naar 2de plaats!

Op het internationale concours van het Sentower Park in Opglabbeek heeft onze landgenote Ines van den Bosch zich vanmorgen in de prijzen weten te springen. In de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie sprong ze namelijk naar een 2de plaats met haar 13-jarige merrie Infinity van de Heffinck (Contact van de Heffinck). Van den Bosch, die gisteren ook al een van de prijswinnaars was in de 1.40m rubriek, finishte in de 2de fase in 24.74 seconden en daarmee kwam ze 8 honderdsten van een seconde tekort om voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Het was de Russische amazone Veronika Shchekoturova die van den Bosch van de winst wist te houden. Zij klokte met haar eveneens 13-jarige Cool Pleasure (Canterbury) dus af in 24.66 seconden en daarmee mocht zij de hoofdprijs in ontvangst nemen. De Duitser Maximilian Ertz volgde na van den Bosch op de 3de plaats. In het zadel van de ook al 13-jarige Quno  (Quidam de Rêvel) wist hij een tijd van 25.63 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verderop in het klassement was er voor ons land ook nog een 4de plaats voor Louise Joassin met Raia d’Helby (Chapultepec la Silla), een 6de plaats voor Guy Beyers met Mito Vd Zilverenhoek (Mylord Carthago), een 7de plaats voor Lola de Braekeleer met Morzine de la Pomme (Norton d’Eole), een 12de plaats voor Victor Plas met Darwin Z (Diamant de Semilly), een 13de plaats voor Maria Magdalena Celotto met Gaga Lady (Diamant de Semilly) en een 15de plaats voor Dennis Caubergs met Glenn (Zambesi TN).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions