Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/10/2021 20:16 - Jumping

Top 5-klassering voor Leonie Peeters!

Na de goede prestaties van Dirk Demeersman en Ann Carton-Grootjans gisterenavond tijdens de 1.50m hoge Grand Prix Qualifier heeft de Belgische delegatie ook vanmiddag voor enkele topklasseringen weten te zorgen op het viersterrenconcours van het Franse St. Lô. In de 1.40m hoge speedclass ging de 5de plaats namelijk naar Leonie Peeters met haar 12-jarige merrie Quaresmas de Marchesana (Conte Della Caccia), met wie ze begin deze maand ook al tweemaal 2de werd in het Sentower Park. Peeters hield ook ditmaal alle balken netjes in de lepels en dit in een tijd van 60.34 seconden.

 

Het was de Fransman Benjamin Devulder die de overwinning in eigen land wist te houden. Hij hade de 12-jarige Vert Degris (Diamant de Semilly) gezadeld en met een tijd van 56.91 seconden wist hij nipt de concurrentie voor te blijven.

 

Op de 2de plaats zagen we de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf. Die had de 8-jarige Honesty Chavannaise (President) gezadeld en deed ook een goede poging, maar haar tijd van 57.09 seconden was ditmaal niet voldoende voor een nieuwe overwinning. De 3de plaats kleurde opnieuw Frans en daarvoor zorgde Julien Gonin, de winnaar van de hoofdrubriek van gisterenavond. Gonin rekende opnieuw op de 9-jarige Cymba (Radieux) en kruiste de meet in 57.27 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 8ste plaats voor Koen Vereecke met Navajo Van ’T Vianahof (Vagabond de la Pomme) en een 12de plaats voor Dominique Hendrickx met No-Comment de Septon (Jenson van ’t Meulenhof).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions