Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
22/10/2021 20:41 - Jumping

Saïd en Wathelet schitteren in Samorin!

Voor de laatste LGCT Grand Prix van het seizoen moeten we nog even wachten tot morgenavond, maar in het Slowaakse Samorin stonden er ook vandaag weer enkele toprubrieken op het programma. Zo konden we vanmiddag kijken naar een 1.45m hoge speedclass en daarin wisten zowel Abdel Saïd als Gregory Wathelet voor een topklassering te zorgen.

 

Beide heren sprongen gisteren ook al in de kijker tijdens de openingsdag en vandaag bevestigden ze die goede vorm met een plaatsje op het podium. Zo wist Saïd de 2de plaats voor zijn rekening te nemen met de 11-jarige merrie Arpege du Ru (Apache d’Adriers). Hij hield alle balken netjes in de lepels en dit in een tijd van 58.45 seconden. Wathelet verscheen dan weer opnieuw aan de start met de 11-jarige Picobello Full House Ter Linden Z (Forever d’Arco Ter Linden), met wie hij gisteren al 2de werd in de openingsrubriek. Wathelet klokte vandaag af in 58.72 seconden en dit leverde hem dan weer een 3de plaats op.

 

De overwinning ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Leopold van Asten met de 13-jarige VDL Groep Urane de Talma (Argentinus). Hij spurtte naar de meet in 56.63 seconden en daarmee was hij beduidend sneller dan onze landgenoten.

 

Wat verderop in het klassement was ook Niels Bruynseels opnieuw een van de prijswinnaar. Hij werd na ook een foutloze ronde 9de met Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve).

 

TAGS   |   ABDEL SAID   |   GREGORY WATHELET   |   LEOPOLD VAN ASTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions