Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/10/2021 18:26 - Algemeen

Elisa Strubbe springt op het podium!

In het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg zijn ze vandaag reeds toe aan de slotdag en dat wil dat er werd uitgekeken naar de CSI2* GP. Vanmorgen stond er voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie echter ook nog een 1.40m/1.45m rubriek op het programma en daarin wist onze landgenote Elisa Strubbe zich te verzekeren van een plaatsje op het podium. Strubbe, die gisteren ook al 7de was in de GP-kwalificatie, zadelde haar 10-jarige ruin Thijssen Sr Z (Tyson) en was een van de 13 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin wist ze opnieuw voor een foutloze ronde te zorgen en haar finishtijd van 37.45 seconden leverde haar een 3de plaats op.

 

De overwinning ging naar de Braziliaan Thiago Ribas Da Costa, die met zijn stal gevestigd is in Nederland. Hij rekende op zijn 11-jarige vosmerrie Kinky Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike) en met een foutloze barragerit in 35.84 seconden schreef hij opnieuw een overwinning bij op zijn palmares. Verder wist ook de Duitser Felix Hassmann de prestatie van Strubbe nog te overtreffen. Hij zette met de 9-jarige ruin Gsi Pit Perigueux (Perigueux) een tijd neer van 37.10 seconden wat dan weer goed was voor de 2de plaats.

 

Ook Laurens Houben was in deze GP een van de prijswinnaars. Hij werd na ook een foutloze barrage 5de met Eurofighter EP (Warrant).

 

TAGS   |   ELISA STRUBBE   |   FELIX HASSMANN   |   LAURENS HOUBEN   |   THIAGO RIBAS DA COSTA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions