Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2021 14:01 - Jumping

Ludo Philippaerts snelt naar winst in Vejer!

Naast de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva wordt er deze week op Spaanse bodem ook nog steeds gesprongen op de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera! Dat leverde vanmorgen meteen een klinkende Belgische overwinning op, want in de 1.50m hoofdrubriek was het Ludo Philippaerts die de beste was met zijn 10-jarige schimmel Laurier (VDL Zirocco Blue). Philippaerts, die afgelopen zondag nog 4de werd in de CSI3* GP, snelde in deze rubriek de klok naar de eindmeet in 64.72 seconden en daarmee wist hij met veel overtuiging de concurrentie achter zich te houden.

 

De Zweed Alexander Zetterman was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Philippaerts. Hij kruiste met de 10-jarige Conrad (Catoki Z) echter de meet in 67.08 seconden en moest daarmee duidelijk zijn meerdere erkennen in onze landgenoot. De 3de plaats ging naar de Duitse amazone Pia Reich. Die had de 11-jarige Chinox (Cancara) gezadeld en wist een tijd van 70.07 seconden op het scorebord te brengen.

 

TAGS   |   ALEXANDER ZETTERMAN   |   LUDO PHILIPPAERTS   |   PIA REICH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions