Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2021 21:34 - Jumping

Frédéric Vernaet leidt Belgisch peloton!

In het Limburgse Sentower Park werd de openingsdag van het driesterrenconcours zonet afgesloten met de 1.50m hoge GP-kwalificatie. Die werd volledig gedomineerd door onze landgenoten met op kop Frédéric Vernaet! De schoonzoon van Luc Tilleman had de 11-jarige schimmelmerrie Born To Win Ap Z (Bentley van de Heffinck) gezadeld en met een foutloze ronde in 63.01 seconden zorgde hij al voor de derde Belgische overwinning op rij!

 

Maar ook de andere podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats Bart Clarys en de 10-jarige merrie Geste van de Vihta (VDL Zirocco Blue). Clarys deed met zijn tijd van 63.13 seconden een goede poging om Vernaet van de troon te stoten, maar hij moest uiteindelijk toch duidelijk zijn meerdere erkennen. Gilles Thomas was hier voor de 3de plaats in het klassement. Thomas, die eerder deze week nog zijn toppaard Konak uit zijn stallen zag vertrekken, was vergezeld van de 10-jarige merrie Luna van het Dennehof (Prince van de Wolfsakker) met wie hij een tijd van 65.78 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Jeroen Appelen met Lunatique de Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel), een 6de plaats oor Gilles Dunon met Donna Casalla de Poteau (Casall), een 9de plaats voor Thomas de Wit met Tools DW Z (Toulon) en een 10de plaats voor Jeroen de Winter met L’Innocence Van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   FREDERIC VERNAET   |   GILLES THOMAS   |   JEROEN APPELEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions