Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/10/2021 20:49 - Jumping

Ines van den Bosch wint in het Sentower Park

De Belgische delegatie blijft de overwinningen opstapelen tijdens het driesterrenconcours in het Limburgse Sentower Park! Nadat onze landgenoten gisteren al alle drie de CSI3*-rubrieken wisten te winnen kregen we vanmiddag ook de 1.40m rubriek een Belgische winnaar. Al moeten we in dit geval zeggen winnares, want het was amazone Ines van de Bosch die er de winnares werd met de 10-jarige merrie Go Go (Carnute). Van den Bosch, die zich ook gisteren al tweemaal naar een topklassering wist te rijden, kruiste in de 2de fase de meet in 31.33 seconden en daarmee stond ze op kop van opnieuw een integraal Belgisch podium.

 

Veel overschot had van den Bosch echter niet, want Dirk Demeersman zat haar aardig dicht op de hielen. Demeersman klokte met de 8-jarige ruin Corvette Van'T Koningshof Z (Clarissimo Z) echter af in 31.34 seconden en daarmee kwam hij amper 1 honderdste van een seconde tekort voor de overwinning. De 3de plaats was weggelegd voor Frederic Mariën en dit met de 10-jarige Toujours l’Amour (Toulouse). Ook hij wist het dubbel foutloos te houden en dit in een tijd van 31.82 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 7de plaats voor Jeroen de Winter met Iron Lady Van T Meulenhof (Parco), een 10de plaats voor Frédéric Vernaet met Beijing Z (Bamako de Muze), een 11de plaats voor Ines van den Bosch met Vedette (Guidam’s Willow), een 13de plaats voor Mathieu Bourdeaud’Hui met Totality Z (Toulon), een 14de plaats voor Max Sebrechts met Cacacha van het Schaeck (Bamako de Muze), een 17de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Nox Blue van de Hertogen (VDL Zirocco Blue), een 18de plaats voor Thomas de Wit met Gazelle van de Byloko (Wandor van de Mispelaere), een 19de plaats voor Wilm Vermeir met Enola Gay Of Two Notes Z (Emerald van ’t Ruytershof), een 25ste plaats voor Gilles Dunon met Comanchero de Poteau Z (Comilfo Plus Z) en een 26ste plaats voor Dominique Hendrickx met Mylord Les Hauts Z (Mylord Carthago).

 

TAGS   |   DIRK DEMEERSMAN   |   FREDERIC MARIEN   |   INES VAN DEN BOSCH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions