Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/10/2021 18:04 - Jumping

Laure Tijskens 3de in FEI Ponies' Trophy GP!

Belgisch Kampioene Pony’s Laure Tijskens heeft vanmiddag voor een schitterende prestatie gezorgd op de Wereldbekerwedstrijd in het Franse Lyon! Samen met haar 12-jarige kampioenenpony Navayo (Jerome van de Vondelhoeve) verscheen ze aan de start in de 1.35m hoge FEI Jumping Ponies’ Trophy Grand Prix en daarin was ze een van de 9 combinaties die het in de basisomloop foutloos wisten te houden en zich zo plaatsen voor de barrage. In die barrage wist Tijskens opnieuw het hoofd koel te houden. Ze hield alle balken netjes in de lepels en haar tijd van 33.98 seconden leverde haar een fantastische 3de plaats op.

 

De overwinning was voor de jonge Fransman Nohlan Vallat en dit met de 8-jarige Daenerys d’Hurl’vent (Roudoudou d’Hurl’vent). Hij spurtte naar de eindmeet in 32.15 seconden en daarmee hield hij de overwinning dus in eigen land. De 2de plaats ging dan weer naar onze noorderburen dankzij Siebe Leemans en de eveneens 8-jarige Noriego vd Riloo (For Pleasure). Hij wist in die spannende barrage een tijd van 32.51 seconden op het scorebord te brengen.

 

TAGS   |   LAURE TIJSKENS   |   NOHLAN VALLAT   |   SIEBE LEEMANS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions