Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/10/2021 20:46 - Jumping

4de plaats voor Appelen in GP van Opglabbeek

Nadat hij zowel donderdag als vrijdag al een topklassering wist te behalen heeft onze landgenoot Jeroen Appelen vanmiddag in het Sentower Park ook weten te schitteren in de afsluitende CSI3* GP! Appelen verscheen opnieuw aan de start met zijn 10-jarige vosmerrie Lunatique de Kwakenbeek (Cicero Z Van Paemel) en was een van de 15 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin werd er gestreden met het mes tussen de tanden en wist Appelen opnieuw voor een foutloze rit te zorgen. Hij klokte daarbij af in 32.88 seconden en dit leverde hem net als donderdag een 4de plaats op in het klassement.

 

Er was echter niemand opgewassen tegen de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf. Die had opnieuw haar 10-jarige vosmerrie Nababette Z (Nabab de Rêve) gezadeld en met een tijd van 32.34 seconden wist ze alles en iedereen achter zich te houden.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar onze Noorderburen met op de 2de plaats Frank Schuttert. De stalruiter van Jos Lansink was vergezeld van de 11-jarige Kinky Boy van het Gildenhof (Nabab de Rêve) en wist in de barrage een tijd van 32.75 seconden neer te zetten. Zijn landgenoot Maikel van der Vleuten vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij stuurde zijn eveneens 11-jarige schimmelmerrie Kamara Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike) naar de eindmeet in 32.80 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 10de plaats voor Max Sebrechts met Cristel (Diamant de Semilly) en een 13de plaats voor Tristan Guisson met Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions