Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/04/2021 21:53 - Jumping

Andres Vereecke heer en meester bij de 7j!

Net als vorige week wordt er op Spaanse bodem ook deze week internationaal gesprongen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva. Op de Valencia Arena startte de dag daar vanmorgen met de laatste rubriek voor de 7-jarige paarden en die werd volledig gedomineerd door onze landgenoot Andres Vereecke, want hij wist zowel de 1ste als de 2de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

Winnen deed hij met de Zangersheide-merrie Coconut Van Paemel Z, een dochter van Cicero Z Van Paemel en tevens de volle zus van de hengst Jaguar Van Paemel. Vereecke spurtte met Coconut Van Paemel Z in de 2de fase naar de eindmeet in 27.88 seconden en daarmee wist hij dus alles en iedereen achter zich te houden. Voor de 2de plaats kon hij dan weer rekenen op de BWP’er Oregon (Kadans van de Mispelaere). Ook ditmaal wist hij de 0 op het scorebord te houden, maar deed hij er 28.15 seconden over om zijn 2de fase tot een goede einde te brengen. De 3de plaats in deze ochtendrubriek was weggelegd voor de Brit William Fletcher en dit met de ruin Baloutero (Balou Mena Gii). Hij wist in de 2de fase een tijd van 28.20 seconden op het scorebord te brengen.

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   WILLIAM FLETCHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions