Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/04/2021 23:02 - Jumping

Vereecke scoort tweemaal in GP-kwalificatie!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva stond vanmiddag ook meteen de eerste 1.45m hoge kwalificatierubriek voor de CIS3* GP van zondag op het programma. Onze landgenoot Koen Vereecke kwam daarin sterk voor de dag, want hij wist maar liefst tweemaal de top  van het klassement te halen.

 

De beste prestatie wist hij te behalen met de 9-jarige merrie Call Me de Muze Z (Clarissimo Z), met wie hij vorige week donderdag ook al een keer 11de was. Vereecke wist de klok te stoppen op 68.57 seconden wat uiteindelijk goed was voor de 6de plaats in het klassement. Verder kwam Vereecke ook nog aan de start met de 10-jarige merrie l’Esmeralda Van ’t Meulenhof (Nabab de Rêve) en ook ditmaal wist hij voor een foutloze rit te zorgen. Hij haalde daarbij de finish in 70.09 seconden wat dan weer de 8ste plaat opleverde.

 

De winst ging naar de snelle Fransman Julien Epaillard. Die had de 9-jarige merrie Cheyenne d’Auge (Guarana Champeix) gezadeld en met een finishtijd van 62.67 seconden had hij toch weer bijna 2.5 seconden voorsprong op de concurrentie.

 

Het zilver ging naar de Brit Joseph Stockdale en dit met 11-jarige Equine America Kandleford (Kannan). Hij deed in 65.07 seconden een mooie poging met het oog op de overwinning, maar moest uiteindelijk duidelijk zijn meerdere erkennen in de snelle Epaillard. De Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Hij zette met de 10-jarige Balasco de l’Abbaye (Ugano Sitte) een tijd neer van 66.17 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 13de en een 19de plaats voor Pieter Clemens, dit met Akarad Hero Z (Aganix du Seigneur Z) en Malibu de Wiqui (Nabab de Rêve) en tenslotte nog een 21ste plaats voor Andres Vereecke met In The Mood (Winningmood van de Arenberg).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions