Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2021 18:06 - Jumping

O. Philippaerts zorgt voor winst in Verona!

In het Italiaanse Verona staat dit weekend de 3de manche van het Wereldbekerseizoen op het programma. Onze landgenoot Olivier Philippaerts startte daar vanmiddag in ieder geval uitstekend aan zijn concours, want hij wist er meteen een 1.50m hoge speedclass op zijn naam te schrijven. Philippaerts verscheen er aan de start met de 9-jarige vosruin Miro (Diamant de Semilly) en met een finishtijd van 59.45 seconden zorgde hij dus onmiddellijk voor een Belgische overwinning!

 

Maar veel voorsprong had Philippaerts niet, want de Ier Mark McAuley zat hem aardig dicht op de hielen. McAuley zat in het zadel van de 9-jarige merrie O’Hara ELS (Ogano Sitte) en met een tijd van 59.46 seconden kwam hij amper 1 honderdste van een seconde tekort om Philippaerts van de troon te stoten. De Italiaan Riccardo Pisani volgde hier op de 3de plaats met de 11-jarige schimmelhengst Charlemagne JT Z (Cachas). Ook hij wist voor een foutloze ronde te zorgen en daarbij stopte hij de klok op 60.83 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Zoe Conter met Ma Belle (Ugano Sitte) en een 12de plaats voor Niels Bruynseels met Frenchy VDS (Cornet Obolensky).

 

TAGS   |   MARK MCAULEY   |   OLIVIER PHILIPPAERTS   |   RICCARDO PISANI   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions