Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/06/2021 19:21 - Jumping

Zoe Conter scoort rankingpunten in Verona!

Terwijl Emilie Conter mee het mooie weer maakt op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva komt zus Zoe Conter deze week aan de start op de Wereldbekerwedstrijd van het Italiaanse Verona, de derde manche van het seizoen. Voor de Wereldbekermanche zelf moeten we nog wachten tot morgen namiddag, maar Conter wist zich vandaag toch al een keer in de kijker te springen tijdens de 1.50m hoge Longines Rankingproef. Conter verscheen in deze speedclass aan de start met haar 12-jarige schimmelmerrie Dolitaire Chavannaise (Cicero Z Van Paemel) en met een foutloze rit in 64.93 seconden wist ze beslag te leggen op de 10de plaats in het klassement.

 

Bovenaan het klassement zagen de Ier Denis Lynch met de 15-jarige hengst Rubens LS La Silla (Rebozo LS La Silla). Lych wist een tijd van 61.60 seconden op het scorebord te brengen en daarmee had hij ruim een halve seconde voorsprong op de concurrentie.

 

De Fransman Julien Anquetin was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Lynch. Vergezeld van de 8-jarige schimmelruin Z Ice Cube Z (Casco) klokte Anquetin af in 62.16 seconden en dit leverde hem dus de 2de plaats op. De Brit Sameh El Dahan tenslotte volgde op de 3de plaats. Hij had zijn 17-jarige topper Suma’s Zorro (ARD VDL Douglas) gezadeld die hij naar de meet wist te sturen in 62.16 seconden.

 

TAGS   |   JULIEN ANQUETIN   |   SAMEH EL DAHAN   |   SARAH LYNCH   |   ZOE CONTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions