Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/06/2021 19:43 - Jumping

Pieter Clemens grijpt net naast winst in LR…

Na de Silver Grand Prix stond er vanmiddag op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva als laatste rubriek nog een 1.45m hoge Longines Rankingproef op het programma. Ook hierin kwamen onze landgenoten opnieuw bijzonder sterk voor de dag, want van de 13 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage waren er maar liefst 4 landgenoten. Pieter Clemens wist daarin voor een topprestatie te zorgen met zijn 9-jarige ruin Malibu de Wiqui (Nabab de Rêve). Als tweede starter in de baan klokt de stalruiter van Jos Lansink af in 35.92 seconden en dit leverde hem uiteindelijk een mooie 2de plaats op in het klassement.

 

Het was de Brit Harry Charles die uiteindelijk nog roet in het eten wist te gooien. Hij kwam als nummer 11 in de ring met de 10-jarige merrie Aralyn Blue (Chacco Blue) en wist met zijn tijd van 35.81 seconden de prestatie van Clemens uiteindelijk nog net te verbeteren. De 3de plaats ging naar de Nederlander Mathijs van Asten, die de 9-jarige voshengst Hotspot (Hors La Loi II) gezadeld had. Ook van Asten wist het netjes foutloos te houden en dit in een tijd van 36.53 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Jérôme Guery met Nerio de La Haute Bruyeres (Elvis Ter Putte), een 8ste plaats voor Karel Cox met Curiano Van Maarle Z (Canabis Z), een 13de plaats voor Emilie Conter met Balenco C.S. (Balou du Rouet), een 17de plaats voor Julie de Pelsmaeker met Edel Vitseroel (Diamant de Semilly) en een 18de plaats voor Koen Vereecke met Call Me de Muze Z (Clarissimo Z).

 

TAGS   |   HARRY CHARLES   |   JEROME GUERY   |   MATHIJS VAN ASTEN   |   PIETER CLEMENS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions