Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2021 11:25 - Jumping

Andres Vereecke begint de slotdag met winst!

De slotdag van de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva is zonet uitstekend begonnen voor onze landgenoten! In de 1.45m hoge Longines Rankingproef wisten zich opnieuw 5 landgenoten te verzekeren van een klassering en er stond er uiteindelijk ook een helemaal bovenaan het klassement. Het was namelijk Andres Vereecke die er de beste was met zijn 13-jarige schimmelmerrie In The Mood (Winningmood van de Arenberg). Vereecke, die donderdag ook al de rubriek voor de 7-jarige paarden naar zijn hand wist te zetten, verscheen als allerlaatste in de wedstrijdring en met een finishtijd van 30.28 seconden zorgde hij dus opnieuw voor een Belgische overwinning.

 

Daarmee verwees hij de Fransman Julien Epaillard uiteindelijk nog naar de 2de plaats. Epaillard leek met de 9-jarige merrie Caracole de La Roque (Zandor Z) op weg naar de overwinning nadat hij een tijd had neergezet van 30.80 seconden, maar hij moest dus vrede nemen met de eerste ereplaats. De 3de plaats was opnieuw voor ons land en daarvoor zorgde Karel Cox met zijn 10-jarige ruin Curiano Van Maarle Z (Canabis Z). Ook hij wist in de 2de fase voor een foutloze rit te zorgen en dit in een tijd van 32.18 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Koen Vereecke met Call Me de Muze Z (Clarissimo Z), een 11de plaats voor Gert-Jan Hubrechts met Helanta (Eldorado van de Zeshoek) en een 13de plaats voor Emilie Conter met Clochard (Kashmir Van Schuttershof).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   JULIEN EPAILLARD   |   KAREL COX

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions