Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2021 16:59 - Jumping

Nicola Philippaerts wint CSI3* GP van Oliva!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva is de dag zonet geëindigd zoals hij vanmorgen begonnen is: met een Belgische overwinning! In de afsluitende CSI3* GP was het namelijk Nicola Philippaerts die de eindlaureaat werd. Philippaerts rekende voor deze Grand Prix op zijn 10-jarige hengst Gijs (Kashmir van Schuttershof) en was een van de 5 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin kwame, Philippaerts en Gijs als allerlaatste in de ring en met een fenomenale rit in 40.49 seconden wisten ze dus opnieuw voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Daarmee moest de Fransman Michel Robert uiteindelijk genoegen nemen met de 2de plaats. Robert had met de 10-jarige Bingo Del Tondou (Vigo d’Arsouilles) een tijd weten neer te zetten van 45.45 seconden, maar moest dus duidelijk zijn meerdere erkennen in onze landgenoot. De Amerikaanse amazone Rebecca Conway wist hier de 3de plaats haar rekening te nemen. Zij wist het met haar 12-jarige Con Coleur (Contendro I) in 42.04 seconden sneller te doen dan Robert, maar zij zag onderweg wel een balkje uit de lepels rollen.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 12de plaats voor Karel Cox met Kill Bill Max (Toulon), een 13de plaats voor Emilie Conter met Balenco C.S (Balou du Rouet) en een 15de plaats voor Pieter Clemens met Akarad Hero Z (Aganix du Seigneur Z). Zij kregen allen 1 springfout in de basisomloop.

 

TAGS   |   NICOLA PHILIPPAERTS   |   OLIVIER ROBERT   |   REBECCA CONWAY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions