Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/10/2021 10:37 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt Paardenaccommodatie

Mooie paardenaccommodatie met woning, polyvalente ruimte en aansluitend bij te huren grond te Nederokkerzeel/Kampenhout (Vlaams-Brabant)

 

De gemeente Nederokkerzeel, een deelgemeente van Kampenhout, herbergt deze eigendom, centraal gelegen tussen Mechelen, Leuven en de hoofdstad Brussel, en niet ver van belangrijke invalswegen, bv. de Haachtse-, Mechelse- en Leuvensesteenweg. Ook Brussels Airport en verscheidene trein- en bushaltes zijn dichtbij.

 

Verder is de regio gekend omwille van 3 natuurgebieden, die het natuurnetwerk ‘De Groene Vallei’ vormen, namelijk het Hellebos, het Torfbroek en het Silsombos. Ten slotte is het slechts ca. 40min rijden naar grote wedstrijdcomplexen voor paarden, zoals ’t Azelhof in Lier en Stoeterij Mivaro in Dilbeek.

 

Het geheel (ca. 21a) omvat een mooie paardenaccommodatie met binnenpiste (ca. 20m x 35m), 22 stallen, een polyvalente en goed uitgeruste ruimte voor ontvangst, opleiding of stages, een woning geheel gerenoveerd in 2005, en aansluitende gehuurde grond met 2 buitenpistes (ca. 30m x 60m en ca. 20m x 60m), stapmolen, opslag etc. Indeling woning en bijgebouw: 
De woning (ca. 170m²) is volledig gerenoveerd in 2005 en biedt een aangenaam zicht op de paardenstallen. Het gelijkvloers omvat een inkom- en trappenhal, een grote leefruimte, een zonnige open keuken en een bureau. De 1e verdieping herbergt 3 slaapkamers, een badkamer en een dressing. De woning bevat, ten slotte, een kelder en een grote zolderruimte, die nog verscheidene mogelijkheden biedt. 

Het bijgebouw, gelegen naast de woning, is gerenoveerd in 2016 en omvat een ruime cafetaria met keuken, een toilet, een douche en een slaapruimte. De cafetaria met slaapruimte leent zich bv. tot het ontvangen van pensionklanten, het houden van paardenstages en het organiseren van opleidingen. Paardenaccommodatie en aanhorigheden: 
De paardenaccommodatie herbergt een binnenpiste (ca. 20m x 35m; gerenoveerd in 2005) en 22 stallen. 

Verder omvat aanpalende gehuurde grond (ca. 11a) een stapmolen voor 6 paarden, een paddock, opslagruimte voor hooi, stro, materiaal en eventueel trailer, een afdak en enkele tijdelijke stallen. Eveneens biedt gehuurde grond in de directe omgeving (ca. 1,2ha) weiland aan, als ook 2 buitenpistes (ca. 30m x 60m en ca. 20m x 60m). Optioneel kan extra weiland (ca. 1,33ha) in de verdere omgeving bijgekocht worden. Ten slotte beschikt het geheel over de nodige bouwvergunningen, als ook een milieuvergunning (27/05/2008) voor onder andere 22 stallen voor paarden, opslag van stro en mest, binnenpiste, paddock, cafetaria en ruimte voor organisatie in het kader van opleidingen. Een ideale eigendom voor elke (semi-) professionele paardenliefhebber! 

 

Bekijk hier het eigendom: https://www.immofluisteraar.be/detail/kopen-woning-kampenhout

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions