Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/11/2021 19:55 - Jumping

Mathieu Guery wint GP-kwalificatie!

Dat er met Jérôme Guery altijd rekening gehouden dient te worden in een rubriek weten we al langere tijd, maar ook zijn zoon Mathieu begint de afgelopen maanden regelmatig zijn neus aan het venster te steken. Vanmiddag wist hij op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva zelfs voor een Belgische overwinning te zorgen! In de 1.35m hoge kwalificatie voor de Silver Grand Prix van zaterdag kwam hij aan de start met de 8-jarige merrie Nistria d’O (Falco) en met een foutloze 2de fase in 25.29 seconden mocht hij hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar Frankrijk met op de 2de plaats amazone Marie Hecart. Die rekende op de eveneens 8-jarige merrie Drosera de Cara (Kannan) en met een tijd van 25.63 seconden kwam ze nipt tekort om onze jonge landgenoot van de troon te stoten. De snelle Julien Epaillard vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 8-jarige Edesa’s Djud Box (Diarado) naar een finishtijd van 25.67 seconden.

 

Verderop in het klassement was er nog een 11de plaats voor Jérôme Guery met Nora de Mariposa (Elvis Ter Putte) en een 16de plaats voor Gert-Jan Hubrechts met Ibesi V L (Zambesi TN).

 

TAGS   |   JULIEN EPAILLARD   |   MARIE HECART   |   MATHIEU GUERY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions