Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/11/2021 21:05 - Jumping

Topdag voor van Paesschen in Oliva!

Constant van Paesschen heeft er een schitterende dag opzitten op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva! Nadat hij vanmorgen de dag al startte met een podiumplaats in de Gold 1.40m rubriek kroonde hij zich vanmiddag tot winnaar van de 1.45m hoge kwalificatie voor de CSI3* GP van zondag. In het zadel van zijn 13-jarige topper Isidoor van de Helle (Canturo) snelde hij in deze rubriek tegen de klok naar de finish in 62.81 seconden en had hij exact 1 volle seconde voorsprong op zijn dichtste achtervolger.

 

En dat was met Koen Vereecke eveneens een landgenoot. Vereecke wist onder de Spaanse zon de laatste weken ook al voor enkele sterke prestaties te zorgen en kon vanmiddag voor zijn 2de plaats rekenen op de 9-jarige merrie Call Me de Muze Z (Clarissimo Z). De 3de plaats in deze hoofdrubriek was voor de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar. Die had de 10-jarige Bentley de Sury (Sunday de Riverland) gezadeld en samen wisten ze de klok te stoppen op 65.02 seconden.

 

Verder werd Koen Vereecke ook nog 7de met l’Esmeralda Van ’T Meulenhof (Nabab de Rêve), was er een 17de plaats voor Rik Hemeryck met Maestro de Brandegem (Ready Boy des Forets) en werd Pieter Clemens 23ste met Akarad Hero Z (Aganix du Seigneur Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions