Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2021 18:56 - Jumping

Joy Demunck strandt net naast het podium…

Op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva stond er ook vanmiddag een 1.40m kwalificatierubriek voor de Silver GP van morgen op het programma. Onze landgenote Joy Demuynck kwam daarin opnieuw sterk voor de dag met haar 13-jarige ruin Urbin Manciais (Kashmir Van Schuttershof). Demuynck hield het hoofd koel en slaagde erin om in deze speedclass alle balken in de lepels te houden. Ze stopte daarbij de klok op 59.22 seconden en daarmee strandde ze net naast een plaatsje op het podium.

 

De winst ging naar de Marokkaan Abdelkebir Ouaddar. Die had de 10-jarige vosruin Bilbot (Quickly de Kreisker) gezadeld en met een finishtijd van 58.34 seconden mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

De andere podiumplaatsen gingen beiden naar Frankrijk. Zo was de 2de plaats weggelegd voor de snelle Julien Epaillard. Die had de 8-jarige ruin Edesa’s Djud Box (Diarado) gezadeld en hij wist een finishtijd van 58.71 seconden op het scorebord te brengen. Felicie Bertrand vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij had er met de 11-jarige Aisha des Carmilles (Heartbreaker) 58.73 seconden voor nodig om haar omloop tot een goed einde te brengen.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Emilie Conter met Catokia 2 (Catoki Z) en een 8ste plaats voor Jérôme Guery met Nora de Mariposa (Elvis Ter Putte).

 

TAGS   |   ABDELKEBIR OUADDAR   |   FELICIE BERTRAND   |   JOY DEMUYNCK   |   JULIEN EPAILLARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions