Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/11/2021 19:18 - Jumping

Zilver voor Jérôme Guery in de Silver GP!

Onze landgenoot Jérôme Guery heeft vanmorgen opnieuw voor een bijzonder sterke prestatie weten te zorgen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva! In de 1.40m hoge Silver Grand Prix, de eerste Grote Prijs van het weekend, verscheen hij aan de start met de 8-jarige merrie Nora de Mariposa (Elvis Ter Putee) en na een foutloze basisomloop was hij van de 10 combinaties die zich wisten te kwalificeren voor de barrage. Daarin verscheen hij als allerlaatste in de ring en met een foutloze rit in 36.60 seconden wist hij beslag te leggen op de 2de plaats in het klassement.

 

De winst ging daardoor naar de Fransman Julien Epaillaird, die de voorbije dagen ook al enkele keren de prijzen wist te halen. Epaillaird had de eveneens 8-jarige Edesa’s Djud Box (Diarado) gezadeld en wist dus opnieuw een overwinning binnen te halen nadat hij de klok wist te stoppen op 35.50 seconden. En ook de 3de plaats op het podium was voor Frankrijk dankzij amazone Marie Hecart. Vergezeld van de 10-jarige merrie Bulgari de Carva (Diamant de Semilly) spurtte zij naar de eindmeet in 37.43 seconden.

 

Verder wist ook Joy Demuynck zich te plaatsen voor de barrage met haar 9-jarige merrie Merryweather Vt Leeuwerikenhof (Emerald van ’t Ruytershof). Zij kreeg daarin een springfout en dit leverde haar nog een 9de plaats op. Voor Pieter Clemens was er nog een 14de plaats met Balou de Revel (Balou du Rouet) na 1 puntje voor tijd in de basisronde.

 

TAGS   |   JEROME GUERY   |   JULIEN EPAILLARD   |   MARIE HECART

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions