Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/11/2021 21:21 - Jumping

Leonie Peeters springt in de top 5!

In het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg waren ze vandaag reeds toe aan de slotdag en dat wil zeggen dat het vanmiddag uitkijken was naar de CSI2* GP. Maar voor het zover was stonden er voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie nog enkele andere rubrieken op het programma. Zo ook een 1.40m rubriek in 2 fasen en daarin wist Leonie Peeters zich in de prijzen te springen. Ze zadelde haar 12-jarige merrie Quaresmas de Marchesana (Conte Della Caccia) en met een foutloze 2de fase in 26.10 seconden wist te beslag te leggen op de 5de plaats in het klassement.

 

De overwinning ging naar de Zweedse amazone Angelica Augustsson Zanotelli, de vrouw van Marlon Modolo Zanotelli. Zij was vergezeld van de 9-jarige merrie Danna RJ (Quiz Time) en wist de concurrentie te verschalken met een chronotijd van 25.50 seconden.

 

De Duitser Karl Brocks volgde na Augustsson Zanotelli op de 2de plaats. Hij rekende voor deze rubriek op de eveneens 9-jarige merrie Valeska Z (Van Gogh), die hij naar de meet wist te sturen in 25.88 seconden. De 3de plaats tenslotte was weggelegd voor de Oekraïner Oleksandr Prodan. Die had er met de 14-jarige Carlsberg 10 (Lord Z) 25.92 seconden voor nodig om zijn omloop tot een goed einde te brengen.

 

TAGS   |   OLEKSANDR PRODAN   |   ANGELICA AUGUSTSSON   |   KARL BROCKS   |   LEONIE PEETERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions