Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/11/2021 21:36 - Jumping

Ook Koen Vereecke wordt 2de in Oliva!

De Belgische delegatie had vandaag iets met de 2de plaats op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva… Vanmorgen was er al de 2de plaats van Jérôme Guery in de Silver Grand Prix en ook in de 1.45m hoge Longines Rankingproef was het vanmiddag net niet voor ons land. Op de 2de plaats zagen we namelijk Koen Vereecke met de 9-jarige merrie Call Me de Muze Z (Clarissimo Z), met wie hij donderdag ook al 2de werd. In een barrage waarvoor zich 10 combinaties wisten te plaatsten stopte Vereecke de klok op 39.09 seconden en daarmee greep hij dus opnieuw nipt naast de overwinning.

 

Het was de Nederlander Mathijs van Asten die deze overwinning wist binnen te halen met de 9-jarige hengst Hotspot (Hors La Loi II). Van Asten wist een tijd van 37.56 seconden op het scorebord te brengen en zo de concurrentie al bij al gemakkelijk achter zich te houden. De 3de plaats was weggelegd voor de Noorse amazone Benedikte Serigstad Endresen, die rijdt voor de stal van onze landgenoot Karel Cox. Zij was vergezeld van de 11-jarige Lieschen (Lord Pezi) en kruiste de meet dan weer in 40.27 seconden.

 

Verder werd Nicola Philippaerts nog 5de met Mr Uno-K Van ’t Kattenheye (Numero Uno), Andres Vereecke 10de met Halima van het Bonte Hof Z (Hos d’O) en Emilie Conter 11de met Gucci Musterd (Baloubet du Rouet).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions