Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/11/2021 21:54 - Jumping

Jerome Schmidt grijpt nipt naast winst…

Terwijl we in eigen land deze week te gast zijn de familie Hazebroek in het Azelhof in Lier wordt er bij onder Noorderburen opnieuw internationaal gesprongen in het Peelbergen Equestrian Centre van Kronenberg. De CSI2* competitie ging daar vanmorgen van start met de 1.40m hoge kwalificatie voor de Medium Tour Finale en daarin wist Jerome Schmidt meteen voor een topprestatie te zorgen. Schmidt verscheen in deze 2 fasen rubriek aan de start met de 12-jarige ruin Caillou (Cancara) en met een finishtijd van 25.49 seconden kwam hij maar nipt tekort om meteen voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Het was de Duitser Felix Hassmann die de prestatie van Schmidt nog wist te overtreffen. Hij klokte met de 9-jarige Gsi Pit Perigueux (Perigueux) in de 2de fase af in 25.29 seconden en daarmee mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. Net na Schmidt zagen we de Zweed Pontus Westergren nog een podiumplaats opeisen. Hij kwam met de 8-jarige Hastkullens Dimarabou (Diarado) over de meet in 26.52 seconden en werd daarmee dus 3de.

 

Verder zagen we op de 9de plaats nog Robin van Thillo met Ombre d’Emma (Scendix), terwij Ines de Vos plaats 11 dan weer wist op te eisen met Cookie du Bassin (Lando).

 

TAGS   |   FELIX HASSMANN   |   JEROME SCHMIDT   |   PONTUS WESTERGREN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions