Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2021 16:24 - Jumping

Podiumplaats voor Estee Bomere!

Na de Junioren was het vanmorgen in het Sentower Park van Opglabbeek opnieuw de beurt aan de Scholieren om de wedstrijdring te betreden. In deze 1.15m rubriek in 2 fasen special was er een podiumplaats voor amazone Estee Bomere, die zich vorige week in het Azelhof van Lier nog tot de nieuwe Belgische Kampioene kroonde. Bomere was ditmaal vergezeld van de 14-jarige ruin Helios Van ’T Hemelszoet (Catwalk van de Helle) en een foutloze 2de fase in 24.75 seconden leverde haar een mooie 2de plaats op.

 

Enkele de Finse amazone Jone Illi wist het nog beter te doen met haar 13-jarige merrie Dolanda (Canturano). Illi wist in de 2de fase de klok te stoppen in 23.40 seconden en daarmee was ze dus toch nog bijna anderhalve seconde sneller dan Bomere. De 3de plaats ging naar de Zweedse amazone Loviza Ardenmark. Die rekende op de 8-jarige merrie Naomi Van Dorperheide (Cayenne van de Heffinck) met wie ze een tijd van 25.24 seconden wist neer te zetten.

 

TAGS   |   ESTEE BOMERE   |   JONE ILLI   |   LOVIZA ARDENMARK

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions