Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2021 22:01 - Jumping

Marthe-Louize Dieu tweemaal op het podium!

Onze jonge landgenote Marthe-Louize Dieu heeft er een schitterende dag opzitten tijdens het internationale jeugdconcours in het Limburgse Sentower Park! In de 1.25m rubriek voor de Scholieren wist de vice-Belgische Kampioene maar liefst tweemaal het podium te halen.

 

De beste prestatie wist ze neer te zetten met de 11-jarige merrie Flyning Lotus Z (Flipper d’Elle). Ze bleef in deze speedclass foutloos en met een tijd van 55.62 seconden wist ze de 2de plaats voor haar rekening te nemen. Met haar nieuwe troef Jazz Van T Kamerveld wist ze na haar zilveren medaille van vorige week in het Azelhof nu beslag te leggen op de 3de plaats. Ook ditmaal bleef ze foutloos en dit in een tijd van 55.69 seconden.

 

De winst ging hier naar de Zweedse amazone Mathilda Hansson met de 12-jarige merrie Rubio Monocoat Electric (Ukato). Hansson spurtte naar de eindmeet in een overtuigende 53.57 seconden en daarmee had ze ruim 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie.

 

Voor Julie Lamberts was er hier nog een 12de plaats met Opium van de Caloomeerchen (Elvis Ter Putte). Ook zij zorgde voor een foutloze ronde.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions