Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/11/2021 23:11 - Jumping

Derde keer goede keer voor Jos Verlooy!

Nadat hij zich de voorbije dagen al tweemaal wist te verzekeren van een top 5-klassering heeft Belgisch Kampioen Jos Verlooy in het Azelhof van Lier nu ook een rubriek weten te winnen met zijn 8-jarige merrie Next Funky de Muze (Elvis Ter Putte). In de 1.40m hoofdrubriek was Verlooy vanmiddag de beste in een 8-koppige barrage. Hij kruiste met een foutloze rit de meet in 30.01 seconden en daarmee wist hij de concurrentie het nakijken te geven!

 

Het zilver ging naar de Finse amazone Petra Heikkinen en dit met de 9-jarige merrie Hurby (Namelus R). Heikkinen deed in 30.85 seconden een meer dan verdienstelijke poging, maar toch duidelijk haar meerdere erkennen in onze landgenoot. De 3de plaats was opnieuw voor ons land en daarvoor zorgde Yves Vanderhasselt met de 10-jarige merrie Lelielounka STW (Emerald Van ’t Ruytershof). Ook hij bleef in de barrage foutloos, maar hij deed er 30.88 seconden over vooraleer de finishlijn te bereiken.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Sonia Stacquez met Edesa’s Corsall (Connor), een 7de plaats voor Charlott Bossrez met Daytona du Sud (Quintus) en een 8ste plaats voor Gilles Detry met Catwalk Vas Y Picobello Z (Vagabond de la Pomme).

 

TAGS   |   JOS VERLOOY   |   PETRA HEIKKINEN   |   YVES VANDERHASSELT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions