Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/11/2021 14:57 - Algemeen

Laatste uren van de November Deals

De November Deals collectie loopt vanavond vanaf 20 uur af op www.HorseDeals.auction. Dit zijn dus de laatste uren om nog te bieden op de 12 getalenteerde jonge springpaarden, de 9 ingeplante embryo’s en de +90 rietjes van tophengsten!

  • Met Neceline krijgt u de kans om een 3-jarig topspringpaard aan te kopen dat afstamt van Chacoon Blue, zoon van de legendarische Chacco Blue en waarbij u enkel 1.60m hengsten terugvindt in de pedigree.
  • De 3-jarige Nubertha is een nakomeling van Emerald van’t Ruytershof die we u uiteraard niet meer moeten voorstellen. De moeder van deze getalenteerde hengst is ook de moeder van de 1.60m springende goedgekeurde hengst Dexter R.
  • New Balio is een combinatie van Ibolensky x Lupicor die reeds onder het zadel is en daarbij uitstekende kwaliteiten laat zien!
  • Verder afstammelingen van Berlin, Diamant de Semilly, Carrera VDL,… 


De negen aangeboden embryo's zijn allemaal ingeplant en de veulens zullen zo in 2022 geboren worden. Daarnaast komen ze stuk voor stuk uit 1,60-genen! Minstens één ervan zal een merrieveulen zijn, waarbij Carthago gecombineerd is met de Roosakker-moederlijn.
Bekijk ook zeker de embryo's uit Chacco Blue, uit Ermitage Kalone, uit de halfzus van Mylord Carthago en Bamako de Muze en uit de veelbelovende Mr Cornet de Regor.In de November Deals vormen de diepvries rietjes van zowel spring- als dressuurhengsten weer het grootste aantal loten en is naast de vaste toppers zoals Chacco Blue, Conthargos en Total US o.a. de hengst Pegase van 't Ruytershof weer terug van weg geweest in het aanbod.Plaats nu uw bod op www.horsedeals.auction


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2022 © Galop.be & Pweb Solutions